verstaalla

on 25.1.13 of

Käytiin pitkästä aikaa verstaalla piipahtamassa. Pieni talo oli niin rauhallinen kuin vaan satoja vuosia vanha rakennus voi olla. Kaunis valo, pöydälle unohtuneet kahvikupit... Kamera ei tällä retkellä kuitenkaan ollut mukana, mutta yllä muutama kuva viime kesältä. Kun ilmat lämpenevät, projekti jatkuu taas.


Nuo Arabian vanhat kupit voikin samalla jatkaa lemppariastalistaa.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi26/1/13

  Moi! Kyselit verstas vol1.-postauksessa tapeteista johtolankoja. Toijala viittaa varmaan Toijalan Tapettitaloon joka rullaa edelleen. Ostin itelle tapetit sieltä just pari vuotta sitten. Ne painaa tapetit perinteiseen malliin eli melkein käsityönä vanhassa teollisuushallissa. Tosi laaja mallisto. Huikeeta!
  http://www.tapettitehdas.fi/

  Jasmiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! Kiitos Jasmiini kommentistasi! Noille jäljille itsekin pääsin, mutta tarkemman tiedon löytyminen ilmeni mahdottomaksi. Noi wanhat tapettimallit on kyllä ihan mielettömän upeita ja musta on kyllä hienoa, että Suomessa tehdään tällaista JAne tapetit ei ole todellakaan edes siitä kalleimmasta päästä!

   Poista
  2. Anonyymi27/1/13

   Kannattaa tehä retki paikan päälle niin selviää tarkat ja epätarkatkin tiedot ihan varmaan. Pääsee näplään painoteloja ja kierteleen tehdasta samalla kun ne selittää historiat ja kaikki! :)

   Jasmiini

   Poista
 2. Täydellinen valo, täydellinen tapetti - vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Toi paikka on kyllä vaan niin ihmeellinen...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Bongilin just sun blogista yhen tutun ihanan pikku tirriäisen kämppää :) Ihana se!

   Poista